Vi hjälper Dig när Du behöver oss!


Vi tömmer, flyttar och städar dödsbon, förråd, hus, lägenhet eller helt vanlig flytt m.m.

Holmens Marknad tar hand om hela dödsbon och hushåll, även delar av hem om någon flyttat till ett serviceboende eller liknade. Vi kommer ofta in i ett skede när någon förlorat en familjemedlem. Vi har stor förståelse för att situationen kan vara både ledsam och besvärlig.

Vi tar ett helhetsansvar och sköter allt från början till slut. Vid önskemål ser vi även till att hemmet blir flyttstädat och står redo att säljas eller hyras ut på nytt. De anhöriga ska ha så lite som möjligt att tänka på när det gäller det praktiska.

När vi får en förfrågan börjar vi med att göra ett kostnadsfritt hembesök på plats av vad som finns i hemmet efter att anhöriga tagit det som de vill behålla och går igenom vad kunden vill ha hjälp med. Vi räknar på kostnaden för tömning och eventuell flyttstädning och tar fram en offert. Vi räknar också av det vi vill köpa in till vår butik. Handläggningstiden är för närvarande ca 2 veckor för denna tjänst.  

Vi kan också skapa  offert utan hembesök, där vi tillsammans med Dig går igenom dina behov och inventarier över telefon. Ska- eller har du flyttat eller ska bostaden säljas? Tala med oss så hjälper vi dig! Nyheter bland våra tjänster; Vintage Styling, ett hållbart alternativ. Vi har lanserar nu också Nyckelpigan. Ring eller mejla oss så får du hjälp av Marie, Eva eller Sussie.

Vi utför också vanlig FlyttFlyttstädning och vanligt Veckostäd med Fönsterputs, allt är självklart med rutavdrag! Bokas oftast via telefon för fri offert/kostnadsförslag! Vi drar av rutavdraget när vi fakturerar i samband med betalningen. Handläggningstiden är kortare för denna tjänst! Ring oss på 031-15 48 80 eller mejla på info@holmensmarknad.se

  Öppettider


  Öppet 360 dagar om året, alla dagar fram till Jul!

  Julmarknaden startar lördagen 6 november kl. 10.00, äntligen! 

  Varmt välkommen in frisk i vår fina butik!

  Öppettider Butik;

  Vardagar :  10 -18

  Helgdagar: 10 -16

  Spårvagn: 6, 7 och 11 till Skf/Bellevue

  Bussar: 58, 69 och 519 

  Öppettider Kontor;

  Vardagar: 8.00 - 16.00

   Policy samt  åtgärder vi vidtaget rörande Covid-19, finns  att läsa under fliken "nyheter"   Gilla oss på facebook