Vanliga frågor och svar


Jag skulle vilja skänka min soffa, kan ni ta emot den?

Vi kan tyvärr inte ta emot enskilda föremål.


Har ni kontorsmöbler i ert sortiment?

​Vårt sortiment skiftar ständigt då vi har en väldigt hög omsättning av våra varor. Slå oss en signal och se om vi har något inne för tillfället eller titta förbi butiken.


Vår gamla mor har flyttat till ett servicehem och vi behöver tömma hennes lägenhet inom en månad, kan ni hjälpa oss med det?

Visst kan vi det, vi har ofta en handläggningstid på ca tre veckor från det att vi får en intresseanmälan till att vi tar hand om tömningen. Välkommen att höra av dig.


Är Holmens Marknad en loppis?

​Holmens Marknad är en typ av loppmarknad, vi använder oftast begreppet secondhand. Vi har mycket roliga retroprylar och antika möbler för att nämna lite av allt det man kan hitta här.


Brukar ni ha REA som vanliga affärer?

Visst har vi det, men inte regelbundet. Emellanåt har vi lagerrensning då vi sänker våra redan låga priser. Lagerrensning eller inte, här kan man alltid göra riktigt bra fynd!


Vi har ärvt ett hus som är fullt av gammal bråte helt utan värde. Kan ni hjälpa till att frakta bort det och få huset säljbart?

Ja det kan vi göra. Vi tömmer huset och fraktar allt till återvinningstationen och efter det saneras huset om behovet finns. Vi tar hand om allt det praktiska på ett snabbt och smidigt sätt. Kontakta oss för en offert på arbetet.


  Öppettider


  Butik:

  Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

  Lördag – Söndag: 10.00 – 16.00

  Kontor:

  Måndag - Fredag: 8.00- 16.30  Gilla oss på facebook