Vi hjälper till när ni behöver oss!


Vi tömmer, röjer och städar dödsbon m.m.

Holmens Marknad tar hand om hela dödsbon och hushåll, även delar av hem om någon flyttat till ett serviceboende eller liknade. Vi kommer ofta in i ett skede när någon förlorat en familjemedlem. Vi har stor förståelse för att situationen kan vara både ledsam och besvärlig.

Vi tar ett helhetsansvar och sköter allt från början till slut. Vid önskemål ser vi även till att hemmet blir flyttstädat och står redo att säljas eller hyras ut på nytt. De anhöriga ska ha så lite som möjligt att tänka på när det gäller det praktiska.

När vi får en förfrågan börjar vi med att göra ett kostnadsfritt hembesök på plats av vad som finns i hemmet efter att anhöriga tagit det som de vill behålla och går igenom vad kunden vill ha hjälp med. Vi räknar på kostnaden för tömning och eventuell flyttstädning och tar fram en offert. Vi räknar också av det vi vill köpa in till vår butik. Handläggningstiden är för närvarande ca 2 veckor.  

Vi utför också vanlig Flyttstädning och vanligt hemstäd. Bokas oftast via telefonsamtal för fri offert/kostnadsförslag! Vi drar av rutavdraget när vi fakturerar i samband med betalningen. Handläggningstiden är något kortare för denna tjänst! Ring oss på 031-15 48 80

  Öppettider


  Butik:

  Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

  Lördag – Söndag: 10.00 – 16.00  

  Julafton  Stängt

  Juldagen Stängt

  Annandagen Öppet 10 - 16

  Nyårsafton Stängt

  Nyårsdagen Stängt

  Kontor:

  Måndag - Fredag: 8.00- 16.30  Gilla oss på facebook